Maak je website goed vindbaar in Google

Wil je resultaat boeken met je website, dan helpt het als je site goed vindbaar is in zoekmachines. Hiervoor moet je je houden aan de spelregels die Google en andere zoekmachines hebben opgesteld. SEO staat voor Search Engine Optimization, oftewel zoekmachinevriendelijk schrijven. Hoe doe je dat?

Haal meer uit je website

Goed geschreven webteksten dragen bij aan een hoge ranking. Je blijft je concurrenten voor en haalt bezoekers binnen. En dan is het belangrijk dat je teksten scherp en doelgroepgericht zijn. Een tekst vol met dezelfde steekwoorden, mist ieder doel. Schrijf effectieve teksten en pas het trucje dat SEO is, toe binnen jouw website. Dit kun je doen met krachtige headers, passende woordkeuze en het verweven van de juiste zoektermen. RedFactor kent de regels van zoekmachines en heeft ervaring met commerciƫle teksten.

SEO an sich is niet voldoende. Eenmaal beland op je website wil je je bezoekers ook verleiden of informeren. Dit kun je doen door je website te analyseren - hoe leest je bezoeker jouw website - en op relevante plekken de juiste informatie aan te bieden of een 'call to action' toe te voegen. RedFactor schrijft, denkt en analyseert met je mee om jouw online doelen te bereiken.

Wil je meer weten over SEO-teksten: Neem contact op.