Goede tekst nodig?

Als tekstbureau schrijft RedFactor heldere en creatieve teksten.

Tekstschrijver.

Tekstschrijver nodig

Je hebt een tekstschrijver nodig. Eén die op freelance basis creatieve, vlotte en ijzersterke teksten schrijft. RedFactor schrijft SEO-teksten, verhalen voor kranten en (bedrijfs)magazines en ondersteunt campagnes met tekst. En als het nodig is, haalt RedFactor de rode pen tevoorschijn en buigt zich over jouw tekst om de puntjes op de ï te zetten.

Persoonlijke aanpak

Wil je het verhaal van jouw merk, organisatie of dienst vertellen? Online of via printmedia. Ga dan voor een persoonlijke invalshoek. Bedenk waarom je doet wat je doet. Geef je merk of organisatie een gezicht. Breng je (corporate) verhaal tot leven met quotes, durf persoonlijk en transparant te zijn.

RedFactor schrijft

RedFactor kan je helpen met interviewen, schrijftechnieken en bepalen van je tone-of-voice. Met een groot inlevingsvermogen duiken we in jullie verhaal en vertellen dit via geschikte media aan jullie doelgroep. Meer weten? Bel of mail RedFactor.

RedFactor schrijft teksten voor vier verschillende disciplines.

Journalistiek

Interviews, reportages en nieuwsverhalen voor kranten, magazines en websites.

Redigeren

Laat je teksten tot in de puntjes nakijken op leesbaarheid, spelling en grammatica

Hoe krijg ik een scherpe prijs?

Om je een inkijkje te geven in de werkwijze van RedFactor vind je hieronder een aantal tips. Handig om een goede prijs te krijgen bijvoorbeeld.

Hoe krijg ik een scherpe prijs?
Stuur een duidelijke briefing. Omschrijf daarin je doelgroep, medium, doelstelling en lengte van de tekst. Geef alvast aan wat je zelf in gedachte hebt qua insteek en inhoudelijke invulling van de tekst. Neem in de briefing timings op en laat weten hoeveel correctierondes je verwacht. Door zoveel mogelijk concrete informatie op voorhand te delen, krijg je de scherpste prijs.
Wat gebeurt er als een tekst langer of korter wordt?
De lengte van de tekst wordt voorafgaand aan een opdracht besproken. Wijkt de lengte tijdens het schrijfproces hiervan af, dan krijg je dat direct te horen. Meestal brengt een langere of kortere tekst geen prijswijzigingen met zich mee. Mocht er extreem meer of minder werk in zitten, dan kijken we in overleg hoe we dat kunnen oplossen.
Hoe vaak mag ik input geven op de tekst?
Je krijgt altijd de mogelijkheid om 1 keer input te geven op de tekst. Wees kritisch en geef in deze correctieronde zoveel mogelijk feedback. Je correcties worden vervolgens in een keer verwerkt. Voldoet je tekst hierna nog niet aan je wensen en eisen, maar heb je deze wel voorafgaand aan de opdracht besproken, dan zorgt RedFactor ervoor dat je tekst hier wel aan voldoet. Ontdek je nieuwe of andere punten die je niet eerder hebt besproken, dan zal de tweede correctieronde meerkosten met zich meebrengen.
Verschillen de tarieven tussen de verschillende producten?
Ja. Elke opdracht en elke tekst is anders. Bij het opstellen van een offerte wordt er gekeken naar de hoeveelheid woorden, eigen input en de verwachte uren. Het opstellen van SEO-teksten kost meer tijd dan het schrijven van een flyer. En het schrijven van journalistieke artikelen brengt meer (research) werk met zich mee dan het schrijven van een brochure. Bij het redigeren van teksten verschillen de tarieven ook. Wil je alleen een spellingscontrole dan is dat goedkoper dan het herschrijven van alinea's.