Persoonlijk project management

Online projectmanagement.

Zoek je een flexibele projectmanager die een paar maanden intensief werkt aan een marketingklus of iemand die voor een langere tijd een aantal uren in de week aan de slag gaat? Schakel dan RedFactor in. Met een groot inlevingsvermogen en enthousiasme neemt RedFactor de verantwoordelijkheid voor (digitale) marketingprojecten. Vanaf de start bijt de projectleider zich vast in afspraken, worden er actiepunten geformuleerd en stemt RedFactor verschillende partijen op elkaar af. En dat alles binnen de geplande tijd.

RedFactor houdt ervan om al het plan- en regelwerk te coördineren. Als spil tussen klant en projectteams zet RedFactor wensen en eisen om in een goed resultaat. Door snel te schakelen en veel te communiceren blijft het project op schema en weet iedereen waar hij aan toe is.

Patricia Jaspers: "Als projectleider voel ik me verantwoordelijk voor het opleveren van een goed project. Dat betekent dat ik de kwaliteit in de gaten houd, iedereen enthousiasmeer en de opdrachtgever nauw bij het project betrek. Ik stuur bij waar nodig en denk mee. Een project is pas geslaagd als iedereen blij is met het toffe resultaat."

De kracht van een goed project is een mix van talent, enthousiasme en betrokkenheid.

"Werk samen met een Project Ninja voor een uniek resultaat!"

Waarom online?

The best way is the digital way. RedFactor wil digitale projecten tot een succes maken en helpt je met: starten, plannen en begeleiden van online producten, zoals websites en intranet. Ook biedt RedFactor uitkomst op het gebied van contentstrategie en storytelling.

Ook offline

Bij een Rotterdams bureau heeft RedFactor jarenlang projecten begeleid op het gebied van shopper marketing, retail en B2B. De projecten waren actiegericht, gebaseerd op een holistische aanpak en bevatten verschillende relevante touch points om shoppers effectief te bereiken. Kom je handen te kort en wil je een projectleider die snel kan schakelen? Bel of mail gerust.